poliklinika imed logo, zagreb, selska cesta 90a, all on 4, ugradnja implantata, full arch, all on 6, all-0n-4

All on 4

Ugradnja implantata u potpunoj anesteziji. Dok vi spavate, mi radimo.

Prirodnog izgleda, osjećaja i funkcioniranja, trajno fiksirani, zamjenski zubi koji će vam promijeniti život u jednom danu.

all on 4 zahvat, all on 4 metoda, all on 4 oporavak, fiksna proteza na 4 implantata, rješenje za bezuboost, ugradnja implnatata, ugradnja fiksnog zubnog mosta, ugradnja mosta za zube, all on 6, zubni implantati, all on 4/6, oporavak od ugradnje implantata, cijena zubnih implantata, zubni most, most na implantatima, all on 4 vgradnja vsadki, popolna anestezija, vgradnja implantatov Zagreb, fiksna proteza, fiksna zobna proteza

Metoda

All on 4

Zubni implantati

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (a moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri (4) zubna implantata.

 • Novi zubi u jednom danu uz najkvalitetnije zubne implantate.
 • Brzo, bezbolno, učinkovito i efikasno!
 • Ugradnja All on 4 fiksnog zubnog mosta je moguća i uz potpunu (opću) anesteziju.
 • Dok Vi spavate, mi radimo.
all on 4 dental implants, dentalni implantati, zubi, umjetni zubi, ugradnja zuba, novi osmijeh u 24h, most na 4 implantata, fiksni most na implantatima

Ovaj zahvat u potpunoj (jedini u regiji) ili lokalnoj anesteziji, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete s time da odmah u prvoj posjeti kao privremeno rješenje osoba dobiva privremene zube s kojima odlazi kući.

Tko je kandidat za all on 4 (four) metodu?

Metoda All-on-4 idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube.

All on 4 pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. Ovom metodom se ugrađuju implantati prema najsuvremenijim terapijskim konceptima te je moguće rješenje i kod osoba koje imaju vrlo malu količinu kosti u usnoj šupljini.

Što je kost bolja (zdravija, kvalitetnija) to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako kost nije dovoljno dobrog volumena postoji mogućnost da oralni kirurg uz dodatne oralnokirurške zahvate napravi All-on-4 metodu. (Zygoma implantati)

Bitno je napomenuti

All on 4 metoda moguća je jedino kod potpune bezubosti te u tom slučaju predstavlja najefikasnije rješenje, a kao najveće prednosti su mu brzina i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata.

Želiš znati više o Full Arch Conceptu?

ugradnja implantata u zagrebu

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg znat će detaljnom 3D dijagnostikom CT-om procijeniti jeste li kandidat za All-on-4 metodu. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije. 

Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je izabrati kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan implantološkog zahvata.

0
oralna kirurga
0
all-on-4 zahvata

Naši specijalisti oralne kirurgije

dr. Marko krmpotić, ugradnja implantata

Mr. sc. dr.med.dent Marko Krmpotić

Specijalist oralne kirurgije

dr. Miroslav piljagić - specijalist oralne kirurgije

dr.med.dent Miroslav Piljagić

Specijalist oralne kirurgije

Naši specijalisti oralne kirurgije dr. Marko Krmpotić i dr. Miroslav Piljagić na dnevnoj bazi ugrađuju najkvalitetnije Nobel Biocare implantate zahvatom All on 4 (ili all on 6) i time vam omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta.

Specijalizirane usluge Poliklinike IMED

All on Protokol

Potpuna terapija u jednom danu za najteže slučajeve (All on 4, All on 6,
ZYGOMA).

IMED Full Arch Concept

Kada ni All-on-4 više nije rješenje.

Saznajte cijenu All on 4 metode

Primjeri all on 4 zahvata (prije/poslije)

All on 4 Rezultati

Garancija na All on 4 metodu?

Garancija za All on 4 metodu u poliklinici IMED je doživotna.

all on 4 garancija, garancija implantati zubi

All on 6 metoda

All on 6 zahvat je revolucionaran kirurško-protetski zahvat ugradnje zubnog mosta na samo 6 implantata. Omogućuje pacijentima da nakon samo 24h napuste polikliniku sa potpuno fiksnim privremenim zubnim mostom!

Dok vi spavate, mi radimo!

all on 6 metoda imed

Pitali ste nas - All on 4 metoda

Kako Se All-On-4 Razlikuje Od Tradicionalnih Implantata?

Najveća razlika je u broju implantata. Za razliku od pojedinačnih implantata, All-on-4 ili All-on-6 mogu zamijeniti sve zube pojedinca koristeći samo četiri ili šest zubnih implantata. All-on-4 također se razlikuje od tradicionalnih implantata po tome što obično nije potreban koštani transplantat, a ova vrsta implantata daje brže rezultate.

Pacijenti koji razmatraju All-on-4 trebaju biti svjesni sljedećih prednosti i nedostataka povezanih s postupkom.

Prednosti All-on-4 uključuju:

 • Manje invazivan zahvat, zbog namjerne angulacije
 • Obično se postavlja isti dan kada se vadi zub
 • Implantat djeluje prirodno
 • Sprječava propadanje čeljusne kosti
 • Obično su jeftiniji od tradicionalnih implantata, osobito kada nedostaje većina zuba
 • Transplantacija kosti općenito nije potrebna
 • Trajno rješenje, pod uvjetom da pacijent prakticira dobru oralnu njegu

 

Nedostaci All-on-4 uključuju:

 • Opsežan proces koji zahtijeva vrijeme kako bi se postigli optimalni rezultati
 • Mogu se pojaviti komplikacije, osobito ako pacijenti ne provode dobru oralnu njegu

All-on-4 obično se može završiti u roku od dva do četiri sata po luku.

Većina pacijenata koji dobiju All-on-4 implantate izvijestili su da osjećaju manje boli nego što su očekivali. To je dijelom zbog činjenice da imate mogućnost lokalne anestezije ili IV sedacije. To je također zbog opsežne obuke i iskustva stomatologa koji nude All-on-4.

Većina pacijenata koji dobiju All-on-4 implantate izvijestili su da osjećaju manje boli nego što su očekivali. To je dijelom zbog činjenice da imate mogućnost lokalne anestezije ili IV sedacije. To je također zbog opsežne obuke i iskustva stomatologa koji nude All-on-4.

Proces zacjeljivanja nakon All-on-4 ugradnje implantata relativno je brz u usporedbi s tradicionalnim zubnim implantatima koji imaju razdoblje oporavka od 3 do 4 mjeseca. Od prvog dana implantati počinju stapati s vašom kosti. Neki ljudi čak mogu jesti čvrstu hranu na dan zahvata.

All-on-4 zubni implantati imaju stopu uspješnosti od 98%. Kako biste povećali vjerojatnost uspjeha, važno je prakticirati dobre navike oralne higijene i zakazati redovite posjete stomatologu nakon zahvata.

Da. Pacijenti koji imaju All-on-4 obično su oduševljeni koliko implantati funkcioniraju, osjećaju se i izgledaju kao njihovi prirodni zubi.

Za najteže slučajeve u gornjoj čeljusti kada nedostaje kosti za klasične zubne implantate, kada ni All-on-4 više nije opcija ili nakon neuspješnih prethodnih implantoloških zahvata. Fiksno protetsko rješenje moguće je uz upotrebu naprednih kirurških tehnika i specijalnih implantata. Poliklinika IMED jedna je od rijetkih koje imaju mogućnost ugradnje specijalnih implantata:

 

Specijalni zigomatični, pterigoidni, subnazalni i transsinusnih implantati  omogućavaju nam izradu fiksnih protetskih nadomjestaka kao i u klasičnom IMED Protokolu – u 24 sata

 

Više o tome: Full Arch Concept

Dogovorite svoj pregled

Što kažu naši pacijenti

Za naš lijepi osmijeh i prelijepe zube zaslužna je Poliklinika IMED i prelijepo, predivno osoblje. Hvala im od srca.
Zekija Durmisević
Ljubljana
Moja apsolutna preporuka. Prošla sam taj model intervencije prije 3 godine. Izvrsna, profesionalna ekipa. Zahvat je složen, ali rezultat je sjajan, a njihovo praćenje učinka doista ulijeva sigurnost i povjerenje.
Višnja Bunata-Blagović
Hrvatska
Izuzetna profesionalnost i ljubaznost osoblja, izvrsna i cjelovita stomatološka usluga. Preporučam!
Bojan Črtalič
Slovenija

Pacijenti su nam ukazali povjerenje. Dokazali smo rezultatima. Ovo su njihova iskustva.

All on 4 iskustva

Povjerite nam da ćemo poboljšati vaš osmijeh i vratiti vam normalan način života. Pogledajte što neki od naših bivših klijenata imaju za reći.

Gdje se nalazimo

Javite nam se