info@imed.hr

Pišite nam

+385 1 3668 936

Razgovarajte sa nama

Zubni implantati - doživotno rješenje za potpun osmijeh

Bilo da vam nedostaje jedan zub ili više zuba, dentalni implantati nude vrhunsko, pouzdano rješenje koje će vam pružiti zdrav osmijeh prirodnog izgleda.

ugradnja implantata

Implantat

Abutment

Krunica

0 +
Ugrađenih implantata
0
Članova tima
0
Oralna kirurga
implantat zagreb

Nedostaje Vam 1 zub?

Jedan zubni implantat najfunkcionalnija je sigurna zamjena za zub koji nedostaje, omogućujući vam da se smijete i jedete sa samopouzdanjem.

Nedostaje Vam više zubi?

Pogledajte koja sve rješenja nudi poliklinika I-MED ukoliko Vam nedostaje 2 ili više zuba

dr. Marko Krmpotić ugradnja implantata
ugradnja implantata zagreb
zubni implantati

Što su zubni implantati?

I što sve trebate znati o njima

Zubni implantati su titanski nadomjesci za izgubljeni korijen zuba. Osim titanski, koji su najčešći, implanti mogu biti izgrađeni i od cirkona.

Ugradnjom implantata, nadomještamo korijen zuba koji je izgubljen, te nakon oseointegracije (procesa zarastanja implantata sa kosti) nadoknađujemo krunu zuba. Kruna ZUBA SA IMPLANTATOM JE POVEZANA NADOGRADNJOM.

Dakle izgubljeni zub nadoknađujemo implantatom, nadogradnjom i krunicom.

Zubni implantati optimalno su rješenje za pacijente koji traže trajnu opciju za nadoknadu zuba koji nedostaju te za vraćanje osmijeha i samopouzdanja!

Jedno je sigurno

Vaša sposobnost da se smiješite, smijete, govorite i jedete s kompletnim zubima je apsolutno ključna za nečiju sposobnost navigacije svakodnevnim životom. 

Zubni implantati trajno su rješenje za održavanje funkcionalnog niza zuba i cjeloživotne udobnosti. 

Sam proces ugradnje je apsolutno bezbolan i uobičajeno se izvodi u lokalnoj anesteziji. Za razliku od drugih klinika, a po želji pacijenta, taj zahvat u klinici IMED možemo izvesti i u potpunoj, općoj anesteziji

Nakon ugradnje implantata rana se sašije i šavi sa sami resorbiraju. Pacijentu se ordiniraju analgetici, antibiotici i daju se detaljne upute o postoperativnom toku i njezi rane.

 

Dok vi spavate mi radimo

Uz dentalne implantate, pacijenti dobivaju trajni zub ili set zuba koji funkcioniraju kao pravi zubi, kako bi u potpunosti pomladili svoj osmijeh, oralno zdravlje i cjelokupno samopouzdanje! 

Zubni implantati jednostavno su rješenje za nadoknadu zuba koji nedostaju. Ako želite nadomjestiti izgubljene ili slomljene zube trajnim zubnim implantatima, morate održavati zdrave desni i posjedovati dovoljnu gustoću kostiju da podupire implantat. Za pacijente koji dožive gubitak koštane mase gdje je kost preslaba da izdrži više implantata, možda će vam trebati koštani transplantat ili bi mogli imati koristi od rješenja bez presađivanja kao što su  zigomatski zubni implantati  ili postupak  All-On-Four.

Zanimaju Vas zubni implantati?

dogovorite svoj pregled odmah

Nedostaje Vam više zuba?

All on 4 | All on 6 | Zygoma

Vodeća poliklinika u regiji za All-On-4 “Novi zubi u jednom danu” brzo postaje postupak izbora za pacijente kojima su potrebni zubni implantati. Popularni tretman se često reklamira, ali često pogrešno shvaćen. Jednostavno rečeno, postupak dentalnih implantata All-On-4 nudi kompletan set gornjih ili donjih zuba koristeći samo četiri zubna implantata, a gotov je u jednom danu.

all on 4 implantati
all on 4 zagreb

Zahvat je optimalno rješenje za osiguranje potpunog fiksnog mosta za pacijente koji nemaju većinu zuba. To je postupak bez grafta koji koristi postojeću kost pacijenta i tehniku ​​koja naginje stražnje implantate kako bi se izbjegla potreba za koštanim transplantatom, što ga čini ugodnijim i manje invazivnim zahvatom od tradicionalnog liječenja implantatima. Dr. Marko Krmpotić i dr. Miroslav Piljagić provode tretmane više od desetljeća, sa više od 10000 ugrađenih implantata.

Blisko surađujemo s pacijentima kako bismo utvrdili jesu li kandidati za zahvat i nastojimo pružiti besprijekorno iskustvo u kojem su pacijenti sigurni u naš rad i zadovoljni svojim rezultatima.

Tretman koji mi je promijenio život.

Radio all on 4 na donjoj čeljusti sve pohvale timu koji je bio angažiran. Ljubazno osoblje koje brine za pacijenta.

naš proces

Zašto poliklinika I-MED

Poliklinika IMED je jedina dentalna poliklinika sa dnevnom bolnicom i to nam omogućava da rutinski obavljamo implantološke i druge zahvate u općoj anesteziji.

 

Uz dva oralna kirurga/implantologa sa preko 20.000 ugrađenih implantata (jedini u Hrvatskoj),  u našem timu su i specijalisti svih drugih grana stomatologije – protetičari, parodontolog, ortodont, endodont. Također, u našem laboratoriju dentalne tehnike radi tim iskusnih i specijaliziranih tehničara. 

Također jedni smo od rijetkih u Hrvatskoj i regiji koji pacijente rutinski saniraju ugradnjom zygoma i pterigoidnih implantata. 

Jeste li spremni razgovarati sa jednim od naših stručnjaka iz Zagreba?

Ako ste spremni rezervirati konzultacije, javite nam se danas.