IMED Full Arch Concept i All on 4 by Nobel: Najbolje rješenje za ugradnju implantata uz vodeće kirurge u području dentalne medicine u Poliklinici IMED!

Ugradnja implantata pomoću metode IMED Full Arch Concept i All on 4 su samo neke od dentalnih usluga koje pruža Poliklinika IMED, koja je poznata po pružanju vrhunskih dentalnih rješenja. Uz najmoderniju tehnologiju i iskusne kirurge, tim Poliklinike IMED osigurava da se pacijenti osjećaju ugodno tijekom postupka ugradnje implantata.

all on 4 by nobel, ugradnja implantata zagreb, najkvalitetniji zubni implantati

Na čelu tima su dr. Marko Krmpotić i dr. Miroslav Piljagić, vodeći kirurzi u području implantologije i dentalne medicine. S njihovim stručnim znanjem i iskustvom, pacijenti mogu biti sigurni u kvalitetu usluga koje pružaju. Njihova predanost i posvećenost svakom pacijentu omogućuje individualni pristup i pružanje najboljih mogućih dentalnih rješenja za svakog pacijenta.

Ako se odlučite za IMED protokol, Full Arch Concep, All on 4 ili All on 6 ugradnju implantata na raspolaganju Vam je specijalizirani tim za kompleksne stomatološke terapije kojeg čine oralni kirurg, protetičar, polivalentni stomatolog, anesteziolog, dentalni tehničari, anesteziološki tehničar, medicinske sestre i pomoćno osoblje. Ukupno 14 ljudi direktno je uključeno u Vaše liječenje. Svaki član tima ima posebnu ulogu u osiguravanju najboljih mogućih dentalnih usluga i poboljšanju iskustva pacijenata.

Uz takav tim stručnjaka i najnoviju tehnologiju, Poliklinika IMED osigurava najbolje moguće rješenje za ugradnju implantata, uz minimalnu bol i najveću moguću udobnost tijekom postupka. Pacijenti mogu biti sigurni da će dobiti najbolju moguću skrb za svoj osmijeh i oralno zdravlje.

All on 4 by Nobel: Idealno rješenje za zamjenu cijelog zubnog niza

All-on-4 je koncept ugradnje implantata koji pruža stabilnost i podršku za cijeli zubni niz. Ovaj inovativni protokol koristi samo četiri implantata kako bi se postigao fiksni most na zubima, što znači da je zamjena cijelog zubnog niza moguća s minimalnim brojem implantata. All-on-4 protokol savršeno je rješenje za pacijente s manjkom koštane mase ili kada je potrebno izbjegavati kirurške zahvate.

Tko je kandidat za All on 4 protokol?

All-on-4 protokol idealan je za pacijente koji žele trajno rješenje za svoj zubni nedostatak. Oni koji su izgubili sve ili većinu zubi zbog bolesti zubi, ozljeda ili starosti, mogu se kvalificirati za All-on-4 protokol. Osim toga, pacijenti koji se bore s neugodnostima poput klasičnih zubnih proteza koje klize ili se pomiču tijekom govora ili jedenja također bi mogli biti dobri kandidati za All-on-4 protokol.

Poliklinika IMED: Stručnjaci za All on 4 protokol

U Poliklinici IMED, naš stručni tim u području implantologije i dentalne medicine specijaliziran je za primjenu All-on-4 protokola. Naši stručnjaci pružaju personaliziranu i bezbolnu skrb svakom pacijentu, osiguravajući im najbolju moguću dentalnu uslugu.

All on 4 – Povratak samopouzdanja i osmijeha

All-on-4 protokol može značajno poboljšati kvalitetu života pacijenta, pružajući im potpuno funkcionalan i privlačan osmijeh. Naš tim stručnjaka koristi najnovije tehnologije i opremu kako bi se postigao optimalan rezultat. Osim toga, naša Poliklinika IMED pruža i posebnu pažnju njezi nakon postupka kako bi se pacijentima osigurala što ugodnija i brža rehabilitacija. All-on-4 protokol je idealno rješenje za pacijente koji žele povratak samopouzdanja i osmijeha bez kompromisa.

All on 6 metoda

All on 6 zahvat je revolucionaran kirurško-protetski zahvat ugradnje zubnog mosta na samo 6 implantata. Omogućuje pacijentima da nakon samo 24h napuste polikliniku sa potpuno fiksnim privremenim zubnim mostom!

Mr.sc. Marko Krmpotić, dr.med.dent

25 godina bavljenja dentalnom medicinom fokusirao se na područje oralne kirugije i dentalne implantologije. Specijalista je od 2000. god., a kontinuirano se usavršavao diljem Europe i u SAD-u.

12 godina proveo na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta  K.B. Dubrava i na Stomatološkom fakutetu kao asistent na Zavodu za oralnu kirurgiju. Od 2007. vodi privatnu praksu koja 2009. prerasta u  Polikliniku  IMED.

Uže područje interesa su mu napredne kirurške tehnike u implantologiji- regeneracija kosti, potpune implanto protetske sanacije, zigomatični i pterigoidni implantati.  

Kao predavač aktivno sudjeluje na tečajevima trajne edukacije iz područja dentalne implantologije.

Godine 2003.boravio je na New York University College of Dentistry kao gost asistent na Zavodima za oralnu kirurgiju i implantologiju.

Miroslav Piljagić, dr.med.dent

Dr. dent. med. spec. oralne kirurgije Miroslav Piljagić, rođen je 1983. godine u Banjaluci. Nakon završene srednje medicinske škole, smjer farmaceutski tehničar, upisuje Medicinski fakultet, Univerziteta u Banjaluci, Odsjek za stomatologiju. Od prvoga dana želeći se baviti isključivo Oralnom kirurgijom. Fakultet završava 2009. godine i počinje svoju karijeru. 2012. upisuje željenu specijalizaciju Oralne kirurgije koju i završava 2015. na Medicinskom fakultetu u Banjaluci. Po završetku nostrifikacija svojih diploma u republici Hrvatskoj seli se u Zagreb gdje radi od 2016.
Uže interesiranje pored općih oralnokirurških zahvata su mu kompleksne implantoprotetske rehabilitacijeZygoma implantati, pterigoidni implantati, zahvati po sistemu all on 4all on 6. S vise od 500 ugrađenih zygoma implantata i više stotina pterigoidnih implantata, te nebrojeno uspješno izvedenih all on 4 i all on 6 zahvata jedan je u toj oblasti od najiskusnijih kirurga na ovim prostorima.

Ispuni kratki upitnik i dogovori besplatan prvi pregled kod naših specijalista.