Što je All on 4 metoda?

All on 4 metoda je revolucionarno rješenje u dentalnoj medicini koje pruža trajno rješenje za bezubost. Ova metoda, koju provodimo u Poliklinici i dnevnoj bolnici IMED, koristi četiri implantata za podršku fiksnoj protezi, pružajući pacijentima novi, prirodni osmijeh.

Što je All on 4 metoda?

All on 4 metoda je inovativna tehnika ugradnje implantata koja omogućuje potpunu rehabilitaciju oralne šupljine u samo jednom danu. Ova metoda koristi četiri implantata, od kojih su dva postavljena pod kutom, što omogućuje optimalnu distribuciju sile i pruža stabilnu osnovu za fiksni most. Poliklinika i dnevna bolnica IMED je specijalizirana za ovu metodu, pružajući pacijentima najkvalitetnije implantate za zube.

Tko je kandidat za All on 4 metodu?

All on 4 metoda je idealna za osobe koje su izgubile većinu ili sve svoje zube, ili za one koji su na putu da to postanu. Također je pogodna za osobe koje ne mogu koristiti konvencionalne proteze zbog nelagode ili loše prilagodbe. Detaljnije informacije o tome tko je idealan kandidat za All on 4 metodu možete pronaći na web stranici Poliklinike i dnevne bolnice IMED.

Iskustva All on 4 pacijenata

Pacijenti koji su se podvrgli All on 4 metodi izrazito su zadovoljni rezultatima. Oni izvještavaju o poboljšanju kvalitete života, uključujući bolju funkciju žvakanja, veću udobnost i poboljšanu estetiku. Pogledajte iskustva pacijenata na našoj web stranici.

all on 4 iskustva, all on 3 mišljenje, forum, vse na 4 izkušnje, zagreb, all on 4 izkušnje na Hrvaškem
Rezultati i iskustva naših All on 4 pacijenata

Zaključak

All on 4 metoda je napredno rješenje za bezubost koje pruža trajne, estetski ugodne rezultate. Poliklinika i dnevna bolnica IMED je vodeći pružatelj ove usluge, koristeći najkvalitetnije implantate za zube kako bi osigurala najbolje moguće rezultate za svoje pacijente.

Ispuni kratki upitnik i saznaj jesi li kandidat za ugradnju zubnih implantata